Aanmelden tijdens coronacrisis

 

Tot onze grote spijt kunnen wij u, vanwege de coronamaatregelen, momenteel niet uitnodigen bij ons op school. Ook durven wij op dit moment nog geen nieuwe data te prikken voor rondleidingen, omdat nog te onzeker is wanneer en hoe wij de school weer mogen openen voor ouders. Rond 27 mei a.s. ontvangen wij een aangepast protocol waarin de richtlijnen staan voor na 8 juni a.s.
Mocht het vanaf 8 juni mogelijk zijn om ouders binnen de school (of eventueel op het schoolplein) te ontvangen, zullen wij nieuwe data voor rondleidingen op onze website plaatsen. 

Wij hopen dat tot die tijd, de informatie op onze website, de verhalen van uw omgeving en wellicht een eerdere indruk van onze school u toch al een goed beeld hebben kunnen geven. Ook wijzen wij u graag op www.scholenopdekaart.nl waar u allerlei informatie over onze- en andere scholen kunt bekijken en vergelijken. 

 

Wanneer aanmelden?
De tweede en derde aanmeldperiode zijn samengevoegd. Kinderen, geboren tussen 1-1-2017 en 31-3-2017 kunnen worden aangemeld in de derde aanmeldperiode. Gelijk met de kinderen die geboren zijn tussen 1-4-2017 en 30-6-2017.

De derde aanmeldperiode loopt van 15 juni t/m 3 juli 2020U kunt uw aanmeldformulier indienen door deze te mailen naar astrengers@nutsschoolzorgvliet.nl.

 

Wij hebben in deze periode in totaal 18 plekken. Het aantal beschikbare plekken van de tweede aanmeldperiode wordt opgeteld bij de derde aanmeldperiode. U ontvangt op donderdag 16 juli bericht van de school waar u uw kind kunt inschrijven. Wij hopen uiteraard dat wij uw kind een plek op Zorgvliet kunnen aanbieden! 

 

 

Als u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070-3557920 of stuur een mail naar info@nutsschoolzorgvliet.nl.