Aanmelden tijdens coronacrisis

 

Wij laten u normaal gesproken graag onze school onder schooltijd, met onze eigen kinderen, beleven zodat u zo goed mogelijk beeld krijgt van onze school en de sfeer kunt proeven.

Helaas is het op dit moment, vanwege de coronamaatregelen niet toegestaan om u op deze manier kennis te laten maken met Zorgvliet. 

Wel begrijpen wij heel goed dat u toch graag op onze locatie een kijkje wilt komen nemen. Daarom nodigen wij u heel graag uit buiten schooltijd.

 

U kunt zich voor een van de volgende informatiebijeenkomsten aanmelden door een mail te sturen naar astrengers@nutsschoolzorgvliet.nl met daarin uw voorkeursdatum, naam en geboortedatum van uw kind.   

 

- Maandag 15 juni om 15.00 uur
- Woensdag 17 juni om 13.00 uur
- Donderdag 25 juni om 15.00 uur 

- Dinsdag 1 september om 15.00 uur

- Donderdag 17 september om 15.00 uur

 

In principe doen wij de informatiebijeenkomst buiten op onze prachtige schoolplein. Mocht het weer dusdanig tegenzitten, wijken wij uit naar de speelzaal in het souterrain van de school. Deze is bereikbaar direct vanaf het schoolplein. Op deze manier kunnen wij ruim voldoende afstand van elkaar houden en voldoen aan de RIVM maatregelen. 


Verder hopen wij dat de informatie op onze website, de verhalen van uw omgeving en wellicht een eerdere indruk van onze school u al een goed beeld hebben kunnen geven. Ook wijzen wij u graag op www.scholenopdekaart.nl waar u allerlei informatie over onze- en andere scholen kunt bekijken en vergelijken. 

 

Wanneer aanmelden?
De tweede en derde aanmeldperiode zijn samengevoegd. Kinderen, geboren tussen 1-1-2017 en 31-3-2017 kunnen worden aangemeld in de derde aanmeldperiode. Gelijk met de kinderen die geboren zijn tussen 1-4-2017 en 30-6-2017.

De derde aanmeldperiode loopt van 15 juni t/m 3 juli 2020U kunt uw aanmeldformulier indienen door deze te mailen naar astrengers@nutsschoolzorgvliet.nl.

 

Wij hebben in deze periode in totaal 18 plekken. Het aantal beschikbare plekken van de tweede aanmeldperiode wordt opgeteld bij de derde aanmeldperiode. U ontvangt op donderdag 16 juli bericht van de school waar u uw kind kunt inschrijven. Wij hopen uiteraard dat wij uw kind een plek op Zorgvliet kunnen aanbieden! 

 

 

Als u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070-3557920 of stuur een mail naar info@nutsschoolzorgvliet.nl.