fiets

Onze school

 

 

Nutsschool Zorgvliet is een kleine, bijna familiaire school waar zowel leerlingen als leerkrachten met plezier naar toe gaan.

Vanuit een veilige leeromgeving waar veel persoonlijke aandacht is voor de leerling streven wij een zo optimaal mogelijk leerresultaat na.

Zorgvliet biedt in zekere zin een vrij traditionele vorm van (klassikaal) onderwijs als het gaat om belangrijke kennisvakken zoals rekenen en taal. Daarnaast verliezen wij de 21 eeuwse vaardigheden uiteraard niet uit het oog en hebben wij vakdocenten bewegingsonderwijs, handvaardigheid en muziek om kinderen ook op andere gebieden te stimuleren en hun talenten te ontplooien. Ook huren wij met grote regelmaat externe partijen in om de meest uiteenlopende workshops te verzorgen binnen de school. 

 

Waar wij verder voor staan vindt u uitgebreid terug in onze schoolgids en in ons schoolplan rechts te vinden in het dropdown menu. Evenals andere belangrijke informatie aangaande onze school. Op "Mijn scholen op de kaart" vindt u alle relevante informatie over onze school en kunt u scholen met elkaar vergelijken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30 t/m 31 januari 2020
Staking, school gesloten!
5 februari 2020
Inloop ochtend
Van 08.15 tot 08.45

Leerlingen krijgen de gelegenheid om ouders hun de werkjes/schriftjes/boeken te laten zien. Het vakrooster gaat gewoon door, ouders zijn ook hier meer dan welkom. Ouders kunnen tevens inlopen bij de directie.

21 februari 2020
Margedag, alle leerlingen vrij!